Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Termékek


RCA - VGA video átalakító PC - TV konverter
RCA - VGA video átalakító PC - TV konverter

Az eszköz segítségével VGA kimenettel rendelkező készülékhez csatlakoztathat videó bemenettel, S-videó bemenettel rendelkező eszközöket. A bemenetek között gombnyomással választhat. Menü rendszerben állítható a felbontás és a kép egyéb jellemzői. Használható VGA RCA átalakítóként, VGA SCART konverterként, VGA TV konverterként. A laptop vagy a PC VGA kimenetére csatlakoztatva, összeköthető a mellékelt kábelek segítségével bármilyen TV készülékkel. A VGA - TV átalakító áramot közvetlenül a számítógépről, a tartozék USB kábel segítségével kap.
A készülék csak VGA jelet alakít videójelre, fordítva nem működik. Ha videójelet szeretne VGA-ra alakítani - pl. egy biztonsági kamerát monitorra kötni - a kapcsolódó termékek között találja a megfelelő eszközt.

Bemenet:
USB (5v)
VGA
Kimenet:
RCA
S-Video
VGA

A csomag tartalma:
1db átalakító
1db USB kábel
1 db RCA kábel
1db VGA kábel
1db S-VIDEO kábel

Átalakítóval Scart csatlakozóra is köthető. Az átalakító csak videójelet továbbít. Hang átviteléhez 2 x RCA - Jack 3,5 mm kábel szükséges. Termékeink között megtalálható.

 


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Schneider Péter
2017.03.16 09:35
Gyorsan megkaptam a cuccot és teljesen meg vagyok elégedve. Képernyőváltást ne felejtsetek csinálni. F5, vagy F10 gomb PC függő. Vagy Win + P gombok együttes lenyomásával.